Bezoek voor illustraties www.studiospontaan.nl

Brandingshoot

 

Omdat ik zelf erg geïnteresseerd ben in jouw bedrijf in de spirituele of creatieve branche kan het niet anders dan dat de foto's in je beeldbank precies vertellen wat jij wilt laten zien.
Je krijgt een uitgebreide serie foto's waarmee jij je online zichtbaarheid helemaal passend hebt bij wie jij bent als ondernemer en wat je doet met je bedrijf.
Heel graag kom ik met je in contact om te kijken wat ik voor je mag betekenen.


Deze ondernemers gingen je voor:


Patricia

woonliefde.nl

"Rianna, Jij bent een ontzettende stralende, spontane en enthousiaste persoonlijkheid met veel creativiteit en jarenlange ervaring.
Ik heb er niet over hoeven nadenken welke fotograaf ik zou kiezen. Ik wist gewoon als ik dit ooit ging doen dat ik jou zou vragen. Jij haalt vanachter de camera er voor de camera het beste uit! Ik heb zoveel mooie plaatjes om in te zetten voor mijn website en social media, waardoor dit me niet zoveel tijd meer kost en het er als een geheel uitziet. Het zet mijn bedrijf letterlijk en figuurlijk goed in beeld! Ik zou dit elk bedrijf willen aanraden."


Jeanette 

jijenikopweg.nl

"De afgelopen 3 fotoshoots is Rianna onze huisfotograaf. Heerlijk ontspannen met veel lol worden fantastische foto’s gemaakt en afgeleverd.
Ze laat met beeld zien wat ik de vrouwen in de praktijk wil laten voelen. Zo dankbaar voor haar inbreng, meedenken en spontane ideeën.
Liefs Jeanette Stuiver"


Tjitske 
Je wordt met de lach leuker!